Matrix Fitness

Ebben a kategóriában a neves, világhírű és talán a világ legelismertebb márkájának a futópadjait találhatjuk meg a Matrix Fitness futópadokat, melyet egyenesen Németországból szállítunk! Amerikai gépek, amire 2 évtől akár örök élet garanciát vállalunk!

Matrix Fitness futópadok - A tudás, az erő és a szépség nem jön létre csak úgy magától, mint ahogy olyan futószalagok sem, melyek tovább tartanak, vagy motorok, melyek finomabban futnak és persze a szebb kivitelezések, külső megoldások sem. Futópadjaink a tökéletes tervezés és esztétikai megoldások találkozásának eredményeképp jöttek létre, melyek több figyelmet vonzanak és kevesebb karbantartást igényelnek, bármit is tegyünk mellé összehasonlításként. Magas minőségű termékek, verhetetlen árakon, magas garanciákkal, egyenesen Németországból - Amerikából!

A világ egyik legjobb márkája!
Matrix Fitness - Ahol a tudás és kényelem találkozik!

 

Rendezés:
Listázás:
  • T1x futópad
    Matrix Fitness T1x profi Futópad leírása: Matrix Fitness T1x profi Futópad a Matrix futógépek bevezető modellje 3 év garanciával. Egyenesen Németországból hozzuk ezt az Amerikai cardio gép remeket! Maga a márka már nagyon sok fitneszteremben bizonyított világszerte, így joggal mondhatjuk, hogy a ..
  • T1xe futópad
    Matrix Fitness T1xe profi Futópad leírása: Matrix Fitness T1xe profi Futópad - A Matrix futógépek egyik 16"-os LCD kijelzős modellje, mely Vista Clear TM TV -vel van ellátva, ami ráadásul 3 év garanciával kapható. Egyenesen Németországból hozzuk ezt az Amerikai cardio gép remeket! Maga a márka má..
  • T3xh futópad
    Matrix Fitness T3xh profi Futópad leírása: Matrix Fitness T3xh profi Futópad ami egy 41cm-es LCD kijelzővel rendelkezik (integrált Vista ClearTM TV) 3 év garanciával. Egyenesen Németországból szállítjuk ezt az Amerikai cardio gép remeket! Maga a márka ..