Használt futópadok

Használt futópad, futógép átvizsgálva és egyes modellek esetében garanciával

Használt és átvizsgált futópadok, melyeket szakszervizünkben néztünk és vizsgáltunk át! Egyes modellek garanciával kaphatóak! Kérésére akár az Ön futógépét is beszámítjuk új vásárlás esetén! - Érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál!

Futópad akció és olcsó futógépek vásárlása, magas garanciákkal a futópad szaküzlet szakoldalon

Ezek a termékek, már régóta a kardió edzőberendezések kínálatában vannak, sőt talán az egyik legrégebbi és legismertebb edzési forma az otthoni edzések világában. A futópadok és futógépek is, mint minden más rengeteg újjításon és technikai fejlesztésen ment keresztül az évtizedek folyamán. Ma már több kategóriában megkülönböztethetjük ezeket a modelleket. A kínálatban találkozhatunk manuális mágnesfékes rendszerrel, elektromos rendszerrel, generátoros rendszerekkel. Természetesen a különbségek nem csak a fékrendszerekben lelhető fel, de ezeket szokták fő kategóriaként alapul venni. Láthatjuk, hogy a kínálat már csak a kategóriában is nagy, de egy a lényeg a futógépek rendkívül jó hatással bírnak szervezetünkre, persze csak, ha használjuk is azokat! Használhatjuk, esőben, hóban, fagyban, melegben, bármely időszakban az év minden napján. Egy minőségi futópad, minimális karbantartással nagyon hosszú ideig kiszolgál bennünket, így csak egyszer kell valóban minőségi terméket vásárolni, ebben próbálunk az Önök segítségére lenni! A képen láthatjuk, milyen sok izmot dolgozhatunk meg ezekkel a berendezésekkel, illetve olvashatunk az alábbiakban jótékony tulajdonságairól is!

Futópad használata közben használt izmok:

 • Első combizmok (háromfejű comb izomzat)
 • Hátsó combizmok (kétfejű combizomzat)
 • Farizom
 • Vádli
 • Csípő izomzata

Futógép jótékony hatásai:

 • Javítja az állóképességet *
 • Javítja a vérkeringést **
 • Kíméli az ízületeket és az inszalagokat
 • Segít a zsírégetésben
 • Fejleszti az izomzatunkat és kitartásunkat

*, **: (Javítja a szív-érrendszer állóképességét, gazdaságossá teszi a szív munkáját, fokozza a szervek vérellátását, ezáltal oxigenizációját, javítja a légzőrendszer munkáját és az anyagcsere paramétereket, vagyis csökkenti a vérzsír (triglicerid) szintet, emeli a védő-koleszterin (HDL) szintet, fokozza a cukor-toleranciát)

Bízunk benne, hogy ebben a pár sorban is sikerült pozitív infókat adnunk a futópadokkal kapcsolatban! További kellemes böngészést!

Az oldalunkon próbáljuk minél jobban és részletesebben bemutatni termékeinket, hogy Önöknek könnyebb legyen a döntés! Természetesen ha elakadnának vagy bármilyen kérdésük lenne a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeken kollégáink állnak szíves rendelkezésükre!

Rendezés:
Listázás:
 • T1x használt edzőtermi futópad
  Matrix T1x használt edzőtermi futópad leírása Eladásra kínáljuk az egyik saját (csak) női edzőtermünkben használt Matrix T1x edzőtermi futópadot, mely keveset futott, megkímélt állapotban van. A futógépet teljesen átnéztük, működőképes, szép állapotban van. Amennyiben szükséges külön kérésre a fu..
  Nettó ár: 748.031Ft 950.000Ft 2.499.900Ft
 • T3x használt edzőtermi futópad
  Matrix Fitness T3x használt edzőtermi futópad leírása Eladásra kínáljuk az egyik saját (csak) női edzőtermünkben használt Matrix T3x edzőtermi futópadot, mely keveset futott, megkímélt állapotban van. A futógépet teljesen átnéztük, működőképes, szép állapotban van. Amennyiben szükséges külön kéré..
  Nettó ár: 905.512Ft 1.150.000Ft 2.999.900Ft