Kifutott futópadok

Kifutott futópadok

Ebben a kategóriában olyan modelleket mutatunk be, melyeket már kereskedelmi forgalomban nem lehet kapni, megszüntették a gyártását, vagy csak cégünk a termék forgalmazását! Ezeket a termékeket már nagy valószínűséggel nem lehet beszerezni!

Keresés pontosítása
Rendezés:
Listázás:
 • Axos Runner futópad
  Kettler Axos Runner futópad leírása Kettler Axos Runner futópad - Új "belépő" modell a Kettler futópadok világába. A Kettler Axos Runner futópad az Axos vonal első futópad modellje mely 1,5 Le -s motorral rendelkezik és 132 x 48cm-es futófelülettel. Kiválóan alkalmas gyaloglásra, joggolásra v..
 • Hercules futópad
  Robust Hercules futópad leírása A Robust Hercules futópad egy új modell a robust futógépek világában. nagy futófelülettelk rendelkezik, amin kényelmesen futhatunk, kocoghatunk, joggolhatunk... Sebességét 1-18km/h -ig szabályozhatjuk és a dőlésszögét 15%-ig. A gyárilag betáplált programok lehe..
 • T5 Futópad GO konzollal
  Life Fitness T5 Futópad Life Fitness T5 Futópad Otthoni futópad nagy teherbírással, erős stabil acélváz, 182kg-os teherbírás. Kisebb stúdiókba is ajánlott! Személyre szabott futópad beállítások és személyes programok 2 fő részére. 153x51-es futófelület, melyen kényelmessen lehet futni. C..
  Nettó ár: 1.338.504Ft 1.699.900Ft