Vision Fitness

Ebben a menüpontban lebontva megtalálhatja Vision Fitness futópad modelljeinket! Magas minőségű termékek, verhetetlen árakon, magas garanciákkal, egyenesen Németországból! Németországból szállítjuk mivel Európi központja ott található, de valójában Amerikában van a főhadiszállásuk! A Vision Fitness a Horizon Fitness nagy testvére, tehát ezen márka futópadjai is a Johnson Healt Tech anyacég gyermeke. A Vision fitness termékcsalád egy felsőkategóriás futópad kínálattal rendelkezik, illetve fél profi és profi futópadokkal. Tehát kínálatunkban nem csak az otthoni felsőkategóriás luxus futópadokat, hanem a fél profi és professzionális futópadokat is megtalálhatják. Kiemelkedő technikai háttér, és tudás jellemzi ezen futógépeket is, társaikat akár évekkel megelőzve! Találja meg Ön is álmai Vision futópadját! Legyen hű társa a mindennapi edzések során!

 

Rendezés:
Listázás:
  • T600 profi futópad
    Vision Fitness T600 profi futópad Vision Fitness T600 profi futópad kitűnő minőségű és nagyon precíz professzionális futógép, melyet egyenesen Németországból importálunk. Amerikai dizájn, ergonomikus kialakítás és a jól megszokott Vision kényelem jellemzi. 4,2 Le AC folya..
    Nettó ár: 1.259.764Ft 1.599.900Ft 1.799.900Ft
  • T600E Profi futópad
    Vision Fitness T600E profi futópad A Vision Fitness T600E profi futópad kitűnő minőségű és nagyon precíz professzionális futógép, melyet egyenesen Németországból importálunk. Amerikai dizájn, ergonomikus kialakítás és a jól megszokott Vision kényelem jellemzi. 4,2 Le AC f..
    Nettó ár: 1.732.205Ft 2.199.900Ft 2.499.900Ft