Futópad modellek

Kifutott futópadok

Ebben a kategóriában olyan modelleket mutatunk be, melyeket már kereskedelmi forgalomban nem lehet kapni, megszüntették a gyártását, vagy csak cégünk a termék forgalmazását! Ezeket a termékeket már nagy valószínűséggel nem lehet beszerezni!

Rendezés:
Listázás:
 • Adventure 1 plus futópad
  Horizon Fitness Adventure 1 plus futópad melyet 2 év teljes körű garanciával szállítunk! Az Adventure futógépeinket egyenesen Németországból szállítjuk hazánk piacára. Új modell, mely a korábbi Adventure 3 futópad 2011 / 2012 -es modellje átnevezve és apróbb változásokkal felszerelve. Kiváló minő..
 • Adventure 1 plus szerelt futópad
  Horizon Fitness Adventure 1 plus összeszerelt futópad leírása: Speciális Akció!!! Ezen termékünk speciális áron kapható, mivel összeszerelt állapotban van! A termék teljesen új, eredeti, sérülésmentes, kipróbált és természetesen a normál garanciákkal kapható! Mivel a csomagolása sérült, ..
 • Adventure 3 plus futópad
  Horizon Fitness Adventure 3 plus futópad már 2 év teljeskörű garanciával! Németországból származó kiváló minőségű futógép, melyre extra és egyedi garanciákat biztosítunk a 2 éves garancián túl - 30 év garancia a vázszerkezetre, 10 év garancia a hajtómotorra és 2 év garancia az elektronikára - eze..
 • Adventure 4 futópad
  Horizon Fitness Adventure 4 futópad leírása Horizon Fitness Adventure 4 futópad - az Adventure sorozat új modellje. A sorozat, mely tarolt Németországban! Az Adventure sorozat az egyik legkiválóbb ízületkímélő rendszerrel van felszerelve. A FLEXtech / COMFORTzone 70 technológiának köszönhetőe..
 • Adventure 5 futópad
  Horizon Fitness Adventure 5 futópad leírása A Horizon Fitness Adventure 5 futógép az új Adventure sorozat oszlopos tagja. A Horizon Fitness a neves Johnson Healt Tech terméke, aki a világ egyik vezető fitneszgép gyártó cége.  Néhány hasznos paraméter, mely önt is meggyőzi... ..
 • Adventure 5 plus futópad
  Horizon Adventure 5 plus futópad 2 év teljeskörű garanciával - Egyenesen Németországból szállítjuk hazánkba. Extra és egyedi garanciákat biztosítunk a 2 éves garancián túl - 30 év garancia a vázszerkezetre, 10 év garancia a hajtómotorra és 2 év garancia az elektronikára - ezek tudatában Ön teljes..
 • Adventure 5 plus szerelt futópad
  Horizon Fitness Adventure 5 plus összeszerelt futópad leírása: Speciális Akció!!! Ezen termékünk speciális áron kapható, mivel összeszerelt állapotban van! A termék teljesen új, eredeti, sérülésmentes, kipróbált és természetesen a normál garanciákkal kapható! Mivel a csomagolása sérült, í..
 • Adventure 7 futópad
  Horizon Fitness Adventure 7 futópad leírása A Horizon Fitness Adventure 7 futógép az új Adventure sorozat oszlopos tagja. A Horizon Fitness a neves Johnson Healt Tech terméke, aki a világ egyik vezető fitneszgép gyártó cége. Néhány hasznos paraméter, mely önt is meggyőzi... A futó..
 • Alpine II futópad
  A Finnlo - Alpine II futópad egy frissített verziója a korábbi Alpine padnak. A Német Finnlo gyár terméke ez a megbízható minőségi futópad. Elektromos dőlésszög, 140x48 -es futófelület, szállítógörgők, 23 program... stb jellemzi ezt a modellt. 150 kg -os teherbírásával megfelel minden Otthoni has..
 • Ambition futópad
  A Treadline Ambition futópad egyszerű kezelésével illetve vezérlésével nem csupán a kezdők számára jelent megfelelő választást, hanem a tapasztalt atléták is elégedettséggel választhatják. A pulzuskontrollált program az edzésmunkát pontosan saját fizikai teljesítőképességéhez állítja be. A Bremsh..
 • Ambition futópad
  Bremshey Ambition futópad leírása Bremshey Ambition futópad 2009/2010-es modell! Nagy teherbírású (150kg), masszív, stabil, nagy futófelülettel (150x52cm) rendelkező futópad. Kényelmesen futhatunk rajta, sebességét 0,8-16km/h -ig, dőlésszögét 0-10%-ig állíthatjuk. Markolatérzékelős pulzusmérő..
 • Arizona futópad
  Robust Arizona futópad leírása A Robust Arizona futópad egy könnyen kezelhető és használható futógép. LCD kijelzőjén minden fontosabb adatunkat nyomon követhetjük A helytakarékosságról a felcsukható futófelület, a kényelemről és a biztonságról pedig az ütés, rázkódáselnyelő futófelület gondos..