Futópad modellek

Kifutott futópadok

Ebben a kategóriában olyan modelleket mutatunk be, melyeket már kereskedelmi forgalomban nem lehet kapni, megszüntették a gyártását, vagy csak cégünk a termék forgalmazását! Ezeket a termékeket már nagy valószínűséggel nem lehet beszerezni!

Rendezés:
Listázás:
 • 530i futópad
  Schwinn 530i futópad leírása A Schwinn 530i futópad egy igazán erős futópad, mely 2,75Le-s folyamatos teljesítményre képes. Széles futófelülete elegendő terem biztosít a kényelmes és zavartalan futáshoz, futófelülete 140x51cm-es, tehát valóban nagy! Sebességét 19,3km/h-ig dőlésszögét pe..
 • 570T futópad
  Schwinn 570T futópad leírása A Schwinn 570T futópad egy igazán erős futópad, mely 3,0Le-s (CHP motor) folyamatos teljesítményre képes. Széles futófelülete elegendő terem biztosít a kényelmes és zavartalan futáshoz, futófelülete 152x51cm-es, tehát valóban nagy! Sebességét 19,3km/h-ig dőlésszö..
 • 780 futópad
  Spartan 780 futópad leírása A Spartan 780 futópad egyenesen a gyártótól! Kategóriájához képest 130 x 43cm-es nagy futófelülettel rendelkezik. Speciális ízületkímélő rendszerrel van ellátva, ami biztosítja számunkra a kényelmes és biztonságos futást. 1-16km/h -ig szabályozhatjuk a sebességet 0..
 • 840 futópad
  Spartan 840 futópad leírása A Spartan 840 futópad egyenesen a gyártótól! Kategóriájához képest 140 x 50cm-es nagy futófelülettel rendelkezik. Speciális ízületkímélő rendszerrel van ellátva, ami biztosítja számunkra a kényelmes és biztonságos futást. 0,8-20km/h -ig szabályozhatjuk a sebességet..
 • AC2970 termi futópad
  Impulse AC2970 Termi futópad leírása: Az Impulse Fitness AC2970 Termi futópad az igazán nagy igénybevételekre! Magas minőségű, kényelmes futófelületű professzionális futópad. Az AC2970-es futópad egy 3 Lóerős folyamatos teljesítményű motorral van szerelve mely csúcsteljesítménye 5Le. Nagy teh..
 • Adventure 1 plus futópad
  Horizon Fitness Adventure 1 plus futópad melyet 2 év teljes körű garanciával szállítunk! Az Adventure futógépeinket egyenesen Németországból szállítjuk hazánk piacára. Új modell, mely a korábbi Adventure 3 futópad 2011 / 2012 -es modellje átnevezve és apróbb változásokkal felszerelve. Kiváló minő..
 • Adventure 1 plus szerelt futópad
  Horizon Fitness Adventure 1 plus összeszerelt futópad leírása: Speciális Akció!!! Ezen termékünk speciális áron kapható, mivel összeszerelt állapotban van! A termék teljesen új, eredeti, sérülésmentes, kipróbált és természetesen a normál garanciákkal kapható! Mivel a csomagolása sérült, ..
 • Adventure 3 plus futópad
  Horizon Fitness Adventure 3 plus futópad már 2 év teljeskörű garanciával! Németországból származó kiváló minőségű futógép, melyre extra és egyedi garanciákat biztosítunk a 2 éves garancián túl - 30 év garancia a vázszerkezetre, 10 év garancia a hajtómotorra és 2 év garancia az elektronikára - eze..
 • Adventure 4 futópad
  Horizon Fitness Adventure 4 futópad leírása Horizon Fitness Adventure 4 futópad - az Adventure sorozat új modellje. A sorozat, mely tarolt Németországban! Az Adventure sorozat az egyik legkiválóbb ízületkímélő rendszerrel van felszerelve. A FLEXtech / COMFORTzone 70 technológiának köszönhetőe..
 • Adventure 5 futópad
  Horizon Fitness Adventure 5 futópad leírása A Horizon Fitness Adventure 5 futógép az új Adventure sorozat oszlopos tagja. A Horizon Fitness a neves Johnson Healt Tech terméke, aki a világ egyik vezető fitneszgép gyártó cége.  Néhány hasznos paraméter, mely önt is meggyőzi... ..
 • Adventure 5 plus futópad
  Horizon Adventure 5 plus futópad 2 év teljeskörű garanciával - Egyenesen Németországból szállítjuk hazánkba. Extra és egyedi garanciákat biztosítunk a 2 éves garancián túl - 30 év garancia a vázszerkezetre, 10 év garancia a hajtómotorra és 2 év garancia az elektronikára - ezek tudatában Ön teljes..
 • Adventure 5 plus szerelt futópad
  Horizon Fitness Adventure 5 plus összeszerelt futópad leírása: Speciális Akció!!! Ezen termékünk speciális áron kapható, mivel összeszerelt állapotban van! A termék teljesen új, eredeti, sérülésmentes, kipróbált és természetesen a normál garanciákkal kapható! Mivel a csomagolása sérült, í..