Aktualitások

Futópad rehabilitációs célokra Citta TT5.1 futógép
Sokan kerestek már nálunk, olyan futógépet kerestek, mely alkalmas lehet rehabilitációs és vagy orvosi célokra is. Mivel nem túl sok ilyen cikkel lehet találkozni, ezért úgy gondoltuk, írunk egyet. Kínálatunkben szerepel több modell is, mely megfelel a rehabilitációs célokra, de most a Horizon Fitness Citta TT5.1 futópaddal foglalkoznánk többet. Mint ahogy a bevezetőben is említettem a Citta TT5.1 futópaddal foglalkoznánk egy kicsit bővebben. A jó öreg miért is? Egy olyan alacsony árkategóriás futópadról beszélgetünk, mely alkalmas otthoni célokra, futásra, joggolásra..
Vital Force futópad szobakerékpár és elliptikus tréner
Vital Force futópad, szobakerékpár és elliptikus tréner Mint ahogy az már ismert, cégünk próbál mindig a magas minőségű, de megfizethető termék kínálatra törekedni. Lényegében ezért is hoztuk létre a Vital Force márkanevet és alapítottuk meg saját márkás termékeinket. Jelenleg saját termékeink között futópadokat, szobakerékpárt és elliptikus trénert egyaránt találhatnak a kiegészítő termékeink mellett! Ebben a cikkünkben Saját termékeinket mutatjuk be... Vital Force futópad, szobakerékpár és elliptikus tréner Ahogy a bevezetőben is említettük, mindig a minőségre törekedünk. Ezért csak..
Vital Force T1 futópad a saját márkás termékek első modelljei közül a ,,Nagy Testvér” . A futópad 2 Le-s (1.9 KW) folyamatos terhelésre van tervezve de a csúcsteljesítménye eléri a 4,5 Le-t, ezért tökéletesen megfelel egy család mindennapi edzéséhez.
0 hozzászólás - hozzászólások megtekintése
2013-as szezon fitness és sportszer újdonságai
Egyenlőre nagyon úgy néz ki, hogy 2012-ben ismételten elmarad a világvége, így nyugodtan beszélhetünk már most a jövő szezon újdonságairól! Ne felejtsük el, hogy a fitness "iparban" szeptemberben kezdődik az új szezon. Ezért már most közöljük néhány termékünk illetve márkánk újdonságait
0 hozzászólás - hozzászólások megtekintése
Treo T931 futópad teszt
Horizon Fitness Treo T931 futópad a Treo sorozat új modellje. Európában és már hazánkban is egy nagyon kedvelt futógép lett rövid idő alatt. Magyarországon is egyre népszerűbb, ez a kiváló árral rendelkező modell.
0 hozzászólás - hozzászólások megtekintése
Horizon Adventure 1 plus futópad teszt
Az alábbi cikkünkben a Horizon Fitness nagysikerű és közkedvelt Adventure szériájának, a legújabb modelljét, az Adventure 1-est tettük próbára. Bízunk benne, hogy cikkünk segítségükre lesz majd...
0 hozzászólás - hozzászólások megtekintése
Stamm Bodyfit Track 3019 futópad teszt
Ez a futógép egy nagyon közkedvelt modell, melyet ügyfeleink nagyon szeretnek, olcsó, megbízható és kategóriájában magas paraméterekkel rendelkező modell. Többek között ezért is gondoltuk, hogy jobban szemügyre vesszük és megosztjuk Önökkel észrevételeinket, tapasztalatinkat.
0 hozzászólás - hozzászólások megtekintése
Megérkeztek az Elite széria új futópadjai
Ebben a cikkünkben a Horizon Fitness Elite széria új futópadjairól fogunk beszámolni, melyek ebben a kategóriában igen csak erősnek és megbízhatónak bizonyultak. 2 év garancia és minimum 170kg-os teherbírás jellemzi!
0 hozzászólás - hozzászólások megtekintése
Futópad szilikonozása, kenése
Ebben a cikkünkben a futószalagok szilikonozását, kenését mutatjuk be részletesen. Találkozhatnak a gyári szilikon olajjal és a praktikus szilikon spray-el is. A cikkünk alatt egy videós bemutatót is találhatnak!
0 hozzászólás - hozzászólások megtekintése
Futópad ízületkímélő rendszerek
Ebben a cikkünkben a futópadok ízületkímélő rendszereiről fogunk beszélni és részletesen bemutatni azokat. A teszt modellek Horizon Fitness, Vision Fitness és Stamm Bodyfit termékek lesznek, mivel ezen padok rendszerei a legkényelmesebbek, szerintünk.
0 hozzászólás - hozzászólások megtekintése
Futópad vásárlás előtt
Ebben a cikkünkben megtudhatják, mire is kell figyelni egy futópad vásárlása előtt! Tippeket adunk és segítséget próbálunk nyújtani, hogy megfelelően választhassanak majd, ha vásárlásra kerül a sor!
0 hozzászólás - hozzászólások megtekintése