Kiegészítő termékek futópadokhoz

Az alábbi kategóriában olyan kiegészítő termékeket találhatnak, melyek segítségével biztonságosabbá, funkcionálisabbá, modernebbé tehetjük futópadunkat. Legyen szó egy virtuális edzésprogramról vagy egy asztallapról, melyen dolgozhat, vagy olvashat, esetleg egy hosszú kapaszkodóról, amin rehabilitációs edzéseket végezhet, itt megtalálhatja mindezt. Hasznos kiegészítők széles választékával várjuk! Szerelje fel futógépét és élvezze az extra funkciókat!

Rendezés:
Listázás:
 • Futópad szilikon olaj 50ml
  Futópad szilikon olaj leírása A Futópad szilikon olajat egyenesen Németországból szállítjuk hazánkba. Magas minőségű szilikon olaj, melyet kifejezetten futópadok szilikonozásához ajánlunk. Ez a típusú olaj minden futópad kenésére alkalmas. Az alábbi videóban bemutatjuk hogyan kell használni az ol..
  Nettó ár: 1.409Ft 1.790Ft
 • Szilikon Spray OPN
  OPN Szilikon Spray Ez a Spray teljes egészében megegyezik a Horizon fitness címkével ellátott spray-vel - Egy helyen gyártják, külön címkével! OPN Szilikon Spray-e egy kitűnő minőségű szilikon spray, mely alkalmas a futópadok szalagjának kenésére. Használatával jelentősen megnövelhetjük futópadun..
  Nettó ár: 3.142Ft 3.990Ft
 • Futópad szilikon olaj 500ml
  Futópad szilikon olaj leírása A Futópad szilikon olajat egyenesen Németországból szállítjuk hazánkba. Gazdaságos kiszerelésben kapható, magas minőségű szilikon olaj, melyet kifejezetten futópadok szilikonozásához ajánlunk. Ez a típusú olaj minden futópad kenésére alkalmas. Az alábbi videóban bemu..
  Nettó ár: 7.795Ft 9.900Ft
 • Talajvédő szőnyeg futópadokhoz
  Christopeit Talajvédő szőnyeg futópadokhoz leírása A Christopeit Talajvédő szőnyeg termékünket egyenesen Német piacról szállítjuk. Otthoni használatra készült futópadok, ellipszis trénerek vagy nagyobb fitnesz eszközök alá. Magas minőségű anyagokból készítették, így b..
  Nettó ár: 7.795Ft 9.900Ft
 • Christopeit Talajvédő szőnyeg XXL 250x80x0,3cm
  Christopeit Talajvédő szőnyeg XXL leírása A Christopeit Talajvédő szőnyeg termékünket egyenesen Német piacról szállítjuk. Otthoni használatra készült ellipszis trénerek vagy evezőpadok alá. Magas minőségű anyagokból készítették, így biztosan időtálló lesz és hosszan v..
  Nettó ár: 9.370Ft 11.900Ft
 • PT002 Mellkasi pulzusmérő öv
  HMS PT002 Mellkasi pulzusmérő öv leírása Edzési céljaink elérése nagymértékben függ attól, hogy milyen pulzusszámot tudunk tartani. Függetlenül attól, hogy milyen sportágat űz, fontos ellenőrizni ezt az arányt. A HMS PT002 Mellkasi pulzusmérő övnek köszönhetően lehetőség nyílik a pulzusszám figye..
  Nettó ár: 10.157Ft 12.900Ft
 • Polar T34 mellkasi jeladó + öv
  Polar T34 mellkasi jeladó + öv leírás A Polar T34 mellkasi jeladó a Polar T31 mellkasi jeladó nagyobb hatósugárral rendelkező verziója, mely kifejezetten fitneszgépeken történő edzéshez fejlesztett modell. Számos sporteszköz támogatja ezt a típusú pulzusmérőt. Hogyan támogatja a ..
  Nettó ár: 14.094Ft 17.900Ft
 • WIFI modul Viewfit Citta TT5.1 futópadhoz
  WIFI modul Viewfit Citta TT5.1 futópadhoz leírása A WIFI modul Viewfit Citta TT5.1 futópadhoz. A kedvenc edzésprogramod Citta TT futópadon még szebbé tehető a Wifi modullal. A magától értetődő gombszimbólumok és a konzol intuitív működtetése révén lazíthat és élvezheti az edzést. A Viewfit Citta ..
  Nettó ár: 17.244Ft 21.900Ft
 • Bluetooth pulzusmérő öv
  Horizon Fitness Bluetooth pulzusmérő öv leírása A Horizon Fitness Bluetooth pulzusmérő öv segítségére lehet, hogy edzés közben mindig figyelje a pulzusát. A Horizon Bluetooth mellkaspántunk a lehető legpontosabb és biztonságosabb módon mutatja meg az értékeket, ezzel még hatékonyabbá teheti ..
  Nettó ár: 18.819Ft 23.900Ft
 • Citta TT5.1 asztallap
  Horizon Citta TT5.1 futópadhoz asztallap leírása A Horizon Citta futópadok különlegessége, hogy a futópad felszerelhető különböző eszközökkel, mint pl egy asztallappal. Ennek asztallapnak a segítségével akár edzés közben is dolgozhat, vagy olvashat, így a kellemest a hasznossal kombinálhatja és m..
  Nettó ár: 18.819Ft 23.900Ft
 • Virtual Active USB Stick A csomag
  Horizon Virtual Active USB Stick A csomag leírása A Virtual Active USB stick csomagjainkkal interaktív módon tapasztalhatja meg a valódi edzési tájakat nappalijában. A különösen hiteles érzés érdekében az ellenállást (vagy a futópadokon a dőlést) a virtuális útvonalhoz igazítják. Legyen szó ..
  Nettó ár: 23.543Ft 29.900Ft
 • Virtual Active USB Stick B csomag
  Horizon Virtual Active USB Stick B csomag leírása A Virtual Active USB stick csomagjainkkal interaktív módon tapasztalhatja meg a valódi edzési tájakat nappalijában. A különösen hiteles érzés érdekében az ellenállást (vagy a futópadokon a dőlést) a virtuális útvonalhoz igazítják. Legyen szó ..
  Nettó ár: 23.543Ft 29.900Ft