Virtual Active USB Stick O csomag

Virtual Active USB Stick O csomag

Gyártó: Horizon Fitness
Cikkszám: HF-VAUSB_O
Fogyasztói ár: 29.900Ft Nettó ár: 23.543Ft
Leírás

Horizon Virtual Active USB Stick O csomag leírása

A Virtual Active USB stick csomagjainkkal interaktív módon tapasztalhatja meg a valódi edzési tájakat nappalijában. A különösen hiteles érzés érdekében az ellenállást (vagy a futópadokon a dőlést) a virtuális útvonalhoz igazítják. Legyen szó Új-Zélandról, Kanadáról, Franciaországról, USA-ról, Olaszországról vagy Svájcról – biztosan mindenki megtalálja kedvenc útvonalát. Egy csomag hat videót tartalmaz egy USB pendrive-on. A Virtual Active USB Stick O csomag megmutatja Svájc és az USA legszebb tájait mutatja be. Mi is a Passport rendszer? Horizon Fitness Passport interaktív edzési szoftver - egyedülálló edzési szoftver, mely segítségével szinte az egész világot bejárhatjuk. Egyszerűen a "nappalinkba" hozhatjuk a világ talán legszebb nyaralóhelyeit HD minőségben. Nem kell hozzá más csak egy TV vagy monitor, illetve a Passport set top box, na és persze a kompatibilis Horizon Fitness, Vision Fitness, Livestrong, Matrix Fitness gépek egyike, mely kompatibilis a Passport rendszerrel. Lélegzetelállító, valódi tájakon futhatunk, sétálhatunk, tekerhetünk a rendszer segítségével. A rendszer oda vissza kommunikál az aktuális termékünkkel (futópad, ellipszsijáró, szobakerékpár). Nézzük meg egy pl egy futópad esetében a működését: Vegyük példáúl a Horizon Fitness Elite T7.1 futópadot. Kössük össze egy csatlakozó kábellel a TV-t vagy monitort a Set Top boxxal (media player-el). A futópad és a Set Top  box vezeték nélkül kommunikál egymással, így nem kell plusz kábelekkel bajlódnia. Egy távírányító segítségével kiválaszthatjuk a megfelelő tájat, melyen futni, biciklizni, evezni... szeretnénk. Futás közben a táj terepviszonyainak megfelelően váltakozik a futópadunk sebessége és dőlésszöge is. Természetesen, ha túl gyors a tempó akkor egyszerűen lassíthatunk a futópadon, ami vezérli a videót és ott is csökkenni fog a sebességünk, így egy valóban valósághű edzést végezhetünk. Persze mindezekhez megfelelő hang is tartozik, így ha van a monitornak hangfala, akkor azon a "táj és környezet" hangját hallhatjuk. A TV készülék csatlakoztatható AV vagy HDMI kábelen keresztül. A Passport rendszert akár 24 videóval bővíthetjük, melyről az alábbi linken olvashatnak, vagy nézhetnek bemutató videókat. Esetlegesen több információt és bemutató videót találhatnak az alábbi weboldalon: world.passportplayer.com A melléklet képeken láthatják, a tájak szépségét, melyeken a program vezeti önt végig, továbbá az alábbiakban egy rövid videóval is bemutatjuk a terméket....

Horizon Virtual Active USB Stick O csomag kompatibilis márkák

A passport rendszerhez minden esetben csak a cardio gépek kompatibilisek, ezen belül is csak a futópadok, szobakerékpárok, háttámlás szobakerékpárok, ellipszisjárók. Minden márkánál a weboldalainkon feltüntettük, hogy mely termékek kompatibilisek a passport rendszerrel. - csak azon termékekhez használható ez a szoftver! Kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat, amennyiben nem biztos, hogy az Ön által kiválasztott gép kompatibilis a rendszerrel!

 • Horizon Fitness
 • Vision Fitness
 • Livestrong
 • Matrix Fitness - Virtual Active névre hallgat a rendszer

Horizon Virtual Active USB Stick O csomagban található videók

 • Chicago (USA)
 • Los Angeles (USA)
 • Csendes-óceán északnyugati része (USA)
 • Svájci Alpok (Svájc)
 • Utah (Egyesült Államok)
 • Vad Kalifornia (USA)

Ezeknek a videóknak a rövid bemutató videója elérhető a lenti linken, illetve további tájékoztatást adnak a az adott tájegységekről, hogy mely részekre kalauzolja el a Passport szoftver.

Horizon Virtual Active USB Stick O csomag - bemutató videó:

Figyelem! A Passport USB stick önmagában nem használható, csak a Passport Set Top boxhoz kompatibilis kiegészítő kellék!

Horizon Virtual Active USB Stick O csomag csomag tartalma

 • Passport USB Stick - 6 videóval
 • Kézikönyv - több nyelven

Az alábbi linken hasznos infókat találhatnak még a termékről: Mi is az a Passport rendszer?