Robust

Rendezés:
Listázás:
 • Arizona futópad
  Robust Arizona futópad leírása A Robust Arizona futópad egy könnyen kezelhető és használható futógép. LCD kijelzőjén minden fontosabb adatunkat nyomon követhetjük A helytakarékosságról a felcsukható futófelület, a kényelemről és a biztonságról pedig az ütés, rázkódáselnyelő futófelület gondos..
 • Axon futópad
  Robust Axon futópad leírása A Robust Axon futópad egy könnyen kezelhető és használható futógép. LCD kijelzőjén minden fontosabb adatunkat nyomon követhetjük Edzéseinket színesíthetik az előre betáplált programok is, melyből 8db található. A helytakarékosságról a felcsukható futófelület, a kén..
 • Axon futópad
  Robust Axon futópad leírása A Robust Axon futópad egy bevezető termék a futópadok világába. LCD kijelzőjén egyszerűen nyomon követhető az edzéshez kapcsolódó paraméterek változása. A futópadon gyárilag betáplált programok lehetőséget kínálnak a különböző intenzitású edzésmunka elvégzésére. Ko..
 • Course futópad
  Robust Course futópad leírása A Robust Course futópad összecsukható vázszerkezete lehetővé teszi, hogy az otthonában a legkisebb helykihasználás mellett élvezhesse a futás örömeit az időjárási körülményektől függetlenül. Ideális választás sétáláshoz, kocogáshoz vagy akár tempósabb futáshoz is..
 • COURSE PRO Futópad
  Robust - Course Pro Futópad A Course Pro futópad kategóriájának úttörőjeként elektromosan állítható dölésszög szabályozással rendelkezik. A gyárilag betáplált programok lehetőséget teremtenek arra, hogy célokat tudjon kitűzni maga elé és azt folyamatosan kontrollálni tudja. Az összecsukható váz..
 • Delta futópad
  Robust Delta futópad leírása Az Robust Delta futópad új modell a robust márka palettáján. A Robust Delta egy igazán kis helyigényű és valóban többfunkciós futópad, különösen kedvező áron. A Delta futógép nagy LCD kijelzővel rendelkezik, amin egyszerűen nyomon követhető az edzéshez kapcsolódó ..
 • Discovery futópad
  Robust Discovery futópad leírása A Robust Discovery futópad már motorikusan állítható dőlésszög szabályozással rendelkezik. A gyárilag betáplált programok lehetőséget teremtenek arra, hogy célokat tudjon kitűzni maga elé és azt folyamatosan kontrollálni tudja. Az összecsukható vázszerkezet&nb..
 • Dyna Track Futópad
  Robust - Dyna Track Futópad   Robust - Dyna Track Futópad Robust Dyna Track futópad - Megbízható teljesítmény kedvező áron   A Robust Dyna Track futópad a Robust futópadok családjának legkisebb tagja. Helytakarékos méreteitől eltekintve azonban minden szempontból felnő nagyobb testvéreihez. 2,..
 • EASY TRACK Futópad
  Robust Easy Track futópad nagy LCD kijelzőjén egyszerűen nyomon követhető az edzéshez kapcsolódó paraméterek változása. A futópadon gyárilag táplált programok lehetőséget kínálnak a különböző intenzitású edzésmunka elvégzésére. Könnyen kezelhető, kis helyet igénylő futópad.Technikai adatok:   ..
 • Giant futópad
  Robust Giant futópad leírása A Robust Giant futópad robusztus megjelenésével, különösen erős, 3 lóerő teljesítményű motorjával és a professzionális futópadokra jellemző, 46cm széles, ideálisan kialakított futófelületével óriásként magasodik ki a Robust futópadok sorából. Egyszerűen kezelhető ..
 • Highway futópad
  Robust Highway futópad leírása A Robust Highway futópad nagy kopásállóságú műanyagok és görgők, illetve erősített műanyag és acélelemek ergonomikus formatervezésének az eredménye, hogy ne csak egy igazán stílusos, hanem valóban masszív és tartós futópad lásson napvilágot. Csendes és megbízhat..
 • M1200 futópad
  Robust M1200 futópad leírása A Robust M1200 futópad kategóriájának úttörőjeként 2 fokozatban, manuálisan állítható dőlésszög szabályozással rendelkezik. A gyárilag betáplált programok lehetőséget teremtenek arra, hogy célokat tudjon kitűzni maga elé és azt folyamatosan kontrollálni tudja. Az ..