Tunturi

Rendezés:
Listázás:
 • Classic Run 1.0 futópad
  Tunturi Classic Run 1.0 futópad leírása A Tunturi Classic Run 1.0 futópad az új Tunturi classic futópadok kezdő modellje, amely nem csak kezdők számára lett megalkotva. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik, amin többek között találhatunk sebesség és dőlésszög gyorsgombok..
 • Classic Run 3.0 futópad
  Tunturi Classic Run 3.0 futópad leírása A Tunturi Classic Run 3.0 futópad az új Tunturi classic futópadok egyik új modellje. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik, amin többek között találhatunk sebesség és dőlésszög gyorsgombokat is. Konzolján két 60x150mm-es és 25x150mm..
 • GO Run 10 futópad
  Tunturi GO Run 10 futópad leírása A Tunturi GO Run 10 futópad az új Tunturi GO run széria kezdő modellje, amely nem csak kezdők számára lett megalkotva. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik, amin többek között találhatunk sebesség és dőlésszög gyors gombokat is. Konzolja..
 • GO Run 15 futópad
  Tunturi GO Run 15 futópad leírása A Tunturi GO Run 15 futópad az új Tunturi GO run széria egyik kezdő modellje, amely nem csak kezdők számára lett megalkotva. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik, amin többek között találhatunk sebesség és dőlésszög gyors gombokat is. Ko..
 • GO Run 20 futópad
  Tunturi GO Run 20 futópad leírása A Tunturi GO Run 20 futópad az új Tunturi GO run széria egyik kezdő modellje, amely nem csak kezdők számára lett megalkotva. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik, amin többek között találhatunk sebesség és dőlésszög gyors gombokat is. Ko..
 • GO Run 30 futópad
  Tunturi GO Run 30 futópad leírása A Tunturi GO Run 30 futópad az új Tunturi GO run széria egyik közép modellje, amely nem csak kezdők számára lett megalkotva. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik, amin többek között találhatunk sebesség és dőlésszög gyors gombokat is. Ko..
 • GO Run 50 futópad
  Tunturi GO Run 50 futópad leírása A Tunturi GO Run 50 futópad az új Tunturi GO run széria egyik közép modellje, amely nem csak kezdők számára lett megalkotva. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik, amin többek között találhatunk sebesség és dőlésszög gyors gombokat is. Ko..
 • GO Run 70 futópad
  Tunturi GO Run 70 futópad leírása A Tunturi GO Run 70 futópad az új Tunturi GO run széria csúcs modellje, amely nem csak kezdők számára lett megalkotva. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik, amin többek között találhatunk sebesség és dőlésszög gyors gombokat is. Konzolja..
 • Platinum futópad
  Tunturi Platinum futópad leírása A Tunturi futópad legújabb termékcsaládja és egyben  terméke  a Platinum széria - A Platinum szériát  elöször 2011-ben a Müncheni Ispon muatták a nagyközönség számára. A Tunturi Platinum futópad a Tunturi mérnökeinek egy új remekbe szabott termé..
 • Pure Run 1.1 futópad
  Tunturi Pure Run 1.1 futópad leírása A Tunturi Pure Run 1.1 futópad az új Tunturi másodgenerációs Pure futópad széria alap modellje, melynek a neve is tükrözi az egyszerű kezelhetőséget és letisztultságot. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik. Konzolján adatainkat grafik..
 • Pure Run 10.0 futópad
  Tunturi Pure Run 10.0 futópad leírása A Tunturi Pure Run 10.0 futópad az új Tunturi Pure futópad széria, melynek a neve is tükrözi az egyszerű kezelhetőséget és letisztultságot. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik. Konzolján adatainkat 15' TFT-LCD kijelzőn tekinthetjük ..
 • Pure Run 2.1 futópad
  Tunturi Pure Run 2.1 futópad leírása A Tunturi Pure Run 2.1 futópad az új Tunturi másodgenerációs Pure futópad széria egyik modellje, melynek a neve is tükrözi az egyszerű kezelhetőséget és letisztultságot. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik. Konzolján adatainkat grafi..