Tunturi

Rendezés:
Listázás:
 • Classic Run 1.0 futópad
  Tunturi Classic Run 1.0 futópad leírása A Tunturi Classic Run 1.0 futópad az új Tunturi classic futópadok kezdő modellje, amely nem csak kezdők számára lett megalkotva. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik, amin többek között találhatunk sebesség és dőlésszög gyorsgombok..
 • Classic Run 3.0 futópad
  Tunturi Classic Run 3.0 futópad leírása A Tunturi Classic Run 3.0 futópad az új Tunturi classic futópadok egyik új modellje. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik, amin többek között találhatunk sebesség és dőlésszög gyorsgombokat is. Konzolján két 60x150mm-es és 25x150mm..
 • GO Run 20 futópad
  Tunturi GO Run 20 futópad leírása A Tunturi GO Run 20 futópad az új Tunturi GO run széria egyik kezdő modellje, amely nem csak kezdők számára lett megalkotva. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik, amin többek között találhatunk sebesség és dőlésszög gyors gombokat is. Ko..
 • GO Run 30 futópad
  Tunturi GO Run 30 futópad leírása A Tunturi GO Run 30 futópad az új Tunturi GO run széria egyik közép modellje, amely nem csak kezdők számára lett megalkotva. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik, amin többek között találhatunk sebesség és dőlésszög gyors gombokat is. Ko..
 • GO Run 70 futópad
  Tunturi GO Run 70 futópad leírása A Tunturi GO Run 70 futópad az új Tunturi GO run széria csúcs modellje, amely nem csak kezdők számára lett megalkotva. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik, amin többek között találhatunk sebesség és dőlésszög gyors gombokat is. Konzolja..
 • Pure Run 2.1 futópad
  Tunturi Pure Run 2.1 futópad leírása A Tunturi Pure Run 2.1 futópad az új Tunturi másodgenerációs Pure futópad széria egyik modellje, melynek a neve is tükrözi az egyszerű kezelhetőséget és letisztultságot. Egyszerűen áttekinthető és kezelhető konzollal rendelkezik. Konzolján adatainkat grafi..
 • T20 futópad
  Tunturi T20 futópad leírása A Tunturi T20 futópad a Tunturi futópadok kezdő modellje, amely nem csak kezdők számára lett megalkotva. Rázkódás és ütés elnyelő, speciális futószőnyeg konstrukciójának köszönhetően a T20 futópad egyedülállóan kíméli az izületeket és izomzatot. A Tunturi futó..
 • T30 futópad
  Tunturi T30 futópad leírása UTOLSÓ DARAB - AKCIÓ!!! Tunturi T30 futópad egy 2009/2010-es modell! A Tunturi futópadok alapmodellje, mely egyáltalán nem alapfunkciókkal van ellátva. Tökéletes edzési lehetőséget biztosít az egész család számára. 3 Lóerős motorral szerelték, melynek teherbírá..
 • T40 futópad
  Tunturi T40 futópad leírása Tunturi T40 futópad egy 2009-es modell! A Tunturi futópadok alapmodellje, mely egyáltalán nem alapfunkciókkal van ellátva. Tökéletes edzési lehetőséget biztosít az egész család számára. 3 Lóerős motorral szerelték, melynek teherbírása 135kg, sebessége: 0,8-20km/h-i..
 • T50 futópad
  Tunturi T50 futópad leírása Tunturi T50 futópad egy 2010-es modell! A Tunturi futópadok közép modellje, mely egyáltalán nem átlag funkciókkal van ellátva. Tökéletes edzési lehetőséget biztosít az egész család számára. 3 Lóerős motorral szerelték, melynek teherbírása 150kg, sebessége: 0,8-20km..
 • T60 FUTÓPAD
  Tunturi - T60 Futópad   Tunturi T60 elektromos futópad A Tunturi T60 futópad úgy lett kifejlesztve, hogy megfelejen az igényes otthoni futópados edzés követelményeinek. A T60 a minőséget és a tökéletes edzés ergonómiát hangsúlyozza: a nagy, teljes mértékben rázkódás- és ütéselnyelő futófelület a..
 • T70 futópad
  Tunturi T70 futópad leírása Tunturi T70 futópad egy 2010-es modell! A Tunturi futópadok közép modellje, mely egyáltalán nem átlag funkciókkal van ellátva. Tökéletes edzési lehetőséget biztosít az egész család számára. 3 Lóerős motorral szerelték, melynek teherbírása 150kg, sebessége: 0,8-22km..